Anasayfa


     75X200 KIRLANGIÇ BAYRAK

   
Ürün Kodu : 75X200 KIRLANGIÇ BAYRAK
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 500 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

KIRLANGIÇ BAYRAK:

Kırlangıç bayrak, adını kırlangıç kuşunun kuyruğuna benzeyen kesim şeklinden alır ve genellikle tanıtım ve reklam amacıyla kullanılır. Bu bayraklar, firmaların, şirketlerin, etkinliklerin veya ürünlerin tanıtımı için etkili ve dikkat çekici bir yöntem sunar. Kırlangıç bayraklar, tanıtım reklam amaçlı veya İşletmelerde, fuarlarda, mağaza önlerinde, açık hava etkinliklerinde ve daha birçok alanda kullanılabilir.

 

WhatsApp ile iletişime geç

 

Kırlangıç Bayrağın Özellikleri:

Şekil ve Tasarım: Kırlangıç bayrakların alt kısmı, kırlangıç kuşunun kuyruğunu andıran çift uçlu bir kesime sahiptir. Bu kesim, bayrağın daha estetik ve dikkat çekici görünmesini sağlar. Kırlangıç bayraklarda diğer bir modelde alt kısmını düz şekilde kesilip daha kurumsal bir hava yansıtıp dikkat çekici görünmesini sağlar.

Boyutlar: Genellikle 60x150 cm, 50x150, 75x150, 75x200 cm, gibi çeşitli boyutlarda üretilir.

Malzemeler: Dayanıklı raşel kumaş veya saten kumaşlardan yapılır. Bu malzemeler, dış mekân koşullarına dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür.

Baskı: Dijital baskı teknikleri kullanılarak yüksek kaliteli ve canlı renkler elde edilir. Böylelikle, bayrak üzerindeki grafikler ve metinler net bir şekilde görülebilir.

Kurulum: Kırlangıç bayraklar, genellikle PVC veya plastik direklerle ve çeşitli sabitleme aparatlarıyla birlikte kullanılır. Bu, askı aparatı bayrağın kolayca monte edilmesini ve sağlam bir şekilde durmasını sağlar.

Kırlangıç Bayrağın Kullanım Alanları

Fuarlar ve Sergiler: Firmaların, Şirketlerin, markalarını ve ürünlerini tanıtmak için fuar ve sergi alanlarında kullanılır.

Mağaza Önleri: Mağazaların, yeni ürünlerinin tanıtımı için veya indirimlerini duyurmak için mağaza önlerinde kullanılır.

Açık Hava Etkinlikleri: Festivaller, spor etkinlikleri ve konserler gibi açık hava etkinliklerinde kullanılır.

Kampanyalar: Tanıtım reklam amaçlı, özel kampanyalar ve promosyon amaçlı dikkat çekmek için kullanılır.

Kurumsal Tanıtım: Firmaların, şirketlerin kurumsal kimliğini ve logosunu sergilemek için ofis önlerinde veya etkinliklerde kullanılır.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak 0555 9917474 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj