Anasayfa


     KARE (KÖŞELİ) TANITIM STANDI

   
Ürün Kodu : KARE (KÖŞELİ) TANITIM STANDI
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 3250 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

KÖŞELİ TANITIM TANITIM STANDI:

köşeli Tanıtım standı, genellikle iç mekanlarda kullanılan seminerlerde, özellikle fuarlar, sergiler, konferanslar gibi etkinliklerde marka veya ürün tanıtımı için tercih edilen özel bir stand çeşididir.

KÖŞELİ TANITIM STAND ÖZELLİKLERİ:

Plastik malzemeden imal edilen promosyon standları tanıtım standı ya da oval reklam tanıtım standı olarak da adlandırılır. 90×190cm ebatlarında standart olarak üretilir. Üzerine folyo baskı uygulanarak ya da dilenirse baskısız olarak da satılır. Demonte olup kolayca istenilen yere tek kişi tarafından kaldırılıp hızlıca kurulup tanıtım standı hazır hale gelebilir. 

Ürün boruları hariç PVC malzemeden üretilmiştir. Borular PVC’ dir. Ara raf boru ile sabitlendiğinden istenirse rafsız da kullanılabilir, Tekerlek istenirse takılır. Tekerlekleri sayesinde istenilen yere rahatça taşınabilir.

köşeli Tanıtım standında yer alan gövdenin iki başına yapıştırılıp perçinlenmiş alüminyum köşebent ile her türlü yükün altında dayanıklı durabilmesi sağlanmıştır.

Taşıma Çantası ile istenilen yere kolayca götürülür. Kurulumu 2,5 dakika sürer.

Baskı Alanı En Yükseklik

  • Ön Gövde Kısmı: 151cm x 88cm
  • Yan Gövde Kısmı: 42 cm x 90cm
  • Üst Taç Kısmı:69cm x 20cm
  • Tabla Ölçüleri: 75 cm x 35 cm
  • Tekerlekle Tabla Yüksekliği: 94 cm
  • Taç Yüksekliği: 190 cm
  • Toplam Ağırlık: 6.8 Kg

WhatsApp ile iletişime geç

Yapısı ve Tasarımı:

köşeli Tanıtım standı, dikkat çekici ve estetik bir görünüm sağlar, aynı zamanda standın fark edilmesini kolaylaştırır.

Malzeme: Standın çerçevesi genellikle güçlendirilmiş PVC plastik panellerden yapılır. Bu malzemeler, standın taşınabilir olmasını ve uzun süre dayanıklı kalmasını sağlar.

Grafikler ve Baskılar: köşeli Tanıtım stantları folyo baskı veya PVC malzemeden yapılan panellerle kaplanır. Bu paneller üzerine firma logosu, ürün görselleri, mesajlar veya diğer tanıtım materyalleri yüksek çözünürlüklü dijital baskı makineleri teknolojisi ile basılır.

Kullanım Alanları:

Fuarlar ve Sergiler: köşeli Tanıtım stantları, fuar ve sergi alanlarında marka veya ürünün görsel olarak etkileyici bir şekilde tanıtılması için idealdir. 

Konferanslar ve Seminerler: İş dünyası etkinliklerinde, köşeli Tanıtım stantları firma veya kuruluşun profesyonel bir imajını yansıtmak için kullanılır. Sunumlar veya networking alanlarında etkili bir şekilde kullanılır.

Mağaza İçi Tanıtımlar: Perakende mağazalarında veya alışveriş merkezlerinde özel kampanyalar veya ürün tanıtım lansmanları için kullanılır. Müşterilerin dikkatini çekmek ve satışları artırmak için etkili bir üründür.

Avantajları:

Estetik Görünüm: köşeli Tanıtım standı , sayesinde standın dikkat çekici ve estetik bir görünüm kazanmasını sağlar. Bu, markanın veya ürünün görsel olarak daha çekici olmasına yardımcı olur.

Taşınabilirlik: Genellikle hafif malzemelerden yapılan köşeli Tanıtım stantları, kolayca taşınabilir ve farklı etkinliklerde defalarca kullanılabilir.

Kolay Kurulum: Standın montajı genellikle kolay ve hızlıdır, bu da etkinlik öncesi hazırlıkları kolaylaştırır zamandan yana tasarruf sağlar.

köşeli Tanıtım stantları, marka bilinirliğini artırmak, yeni ürünleri tanıtmak veya firma imajını güçlendirmek için kullanılan bir pazarlama tanıtım aracıdır. Tasarımı ve içeriği doğru şekilde planlandığında, hedef kitleye güçlü bir mesaj iletebilir ve etkinlik alanında önemli bir görsel varlık sağlayabilir.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak 0538 551 74 74 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj