Anasayfa


     3x3 OVAL ÖRÜMCEK STAND

   
Ürün Kodu : 3x3 Oval Örümcek Stand
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 18000 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

3x3 OVAL ÖRÜMCEK STAND:

Örümcek stant, genellikle iç mekanlarda kullanılan ve özellikle fuarlar, sergiler, konferanslar, seminerler gibi etkinliklerde yaygın olarak tercih edilen taşınabilir ve görsel olarak çekici bir tanıtım standı çeşididir.

İsmini, standın arkasında bulunan örümcek ayağı şeklindeki destek mekanizmasından alır.

ÖRÜMCEK STANDIN ÖZELLİKLERİ:

Yapısı ve Tasarımı:

Örümcek Ayağı Destek Sistemi: Standın en belirgin özelliği, arkasında bulunan örümcek ayağı şeklindeki metal destek mekanizmasıdır. Bu destek mekanizması, standın sağlam durmasını sağlar ve aynı zamanda görsel olarak da dikkat çekici olmasını sağlar.

Hafif ve Taşınabilir: Stantta genellikle alüminyum veya hafif çelikten yapılmış malzemeler kullanılır, özel sandık kasa çantası ile standın her yere kolaylıkla taşınabilmesini sağlar. Etkinlik alanlarında kolayca taşınabilir ve monte edilebilir.

Baskılı Grafikler: Örümcek standın üzerindeki panellere baskılı folyo uygulaması yapılır veya PVC malzemeden yapılan grafik paneller monte edilir. Bu paneller üzerine firma logosu, ürün görselleri, mesajlar veya diğer tanıtım materyalleri yüksek kaliteli dijital baskı makineleri teknolojisi ile basılır.

WhatsApp ile iletişime geç

 

Kullanım Alanları:

Fuarlar ve Sergiler: Örümcek stantlar, fuar ve sergi alanlarında marka veya ürünün etkili bir şekilde tanıtılması için kullanılır. Örümcek ayağı destek sistemi, standın diğer stantlardan farklı olarak öne çıkmasını sağlayıp reklam tanıtım açısından firmanızın bilinirliğini artırır.

Konferanslar ve Seminerler: İşletmeler, firmalar, markalar, İş dünyası etkinliklerinde, örümcek stantlar sunumlar veya networking alanlarında reklam tanıtım ürünü olarak kullanabilirler.  İşletmeye ve markaya Profesyonel bir imaj sunar ve markanın veya ürünün görsel olarak güçlü bir şekilde iletilmesini sağlar.

Mağaza İçi Tanıtımlar: Örümcek stantlar, perakende mağazalarında veya alışveriş merkezlerinde özel kampanyalar veya ürün tanıtım lansmanları için kullanılabilir. Müşterilerin dikkatini çekmek ve satışları artırmak amacıyla kullanılan etkili bir reklam tanıtım araçtır.

Avantajları:

Dikkat Çekici Tasarım: Örümcek stantlar işletmenin ve markanın kendine özgün tasarımı ile, etkinlik alanında dikkat çekici olmalarını sağlar. Standın örümcek ayağı destek sistemi, standın sağlam durmasını sağlarken aynı zamanda görsel olarak da ilgi çeker.

Kolay Kurulum: Standın montajı genellikle hızlı ve kolaydır. Örümcek ayağı destek sistemi sayesinde standın kurulumu ve panellerin montajı 15-20 dakika içinde tamamlanabilir.

Taşınabilirlik: Hafif malzemelerden yapılan örümcek stantlar, özel sandıklı taşıma çantası ile birlikte kolayca taşınabilir ve farklı etkinliklerde defalarca kullanabilirsiniz.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak 0538 551 74 74 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

 

OVAL ÖRÜMCEK STAND

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj