Anasayfa


     85X200 ROLL UP BANNER

   
Ürün Kodu : 85X200 ROLL UP BANNER
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 1500 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

85X200 CM ROLL-UP

Roll-up, çoğunlukla iç mekanlarda tercih edilen kullanımı ve kurulumu kolay olan, taşınabilir bir reklam tanıtım standı veya tanıtım ürünüdür. Temel olarak, bir rulo mekanizma içine sarılan ve arka tarafında bir destek mekanizması yardımıyla dik durabilen baskılı bir poster Vinil’den oluşur.

Roll-up'ın temel özellikleri:

Yapısı ve Tasarımı:

Destek Çerçevesi: Roll-upların temel yapıları çoğunlukla alüminyum veya plastikten yapılmış hafif ve sağlam bir destek çerçevesine sahiptir. Bu çerçeve, standın dik durmasını sağlayıp reklam tanıtım standının dikkat çekici olmasını sağlar.

Baskılı Vinil Poster: Roll-upların en üst kısmında genellikle baskılı bir Vinil poster veya PVC malzeme bulunur. Bu kısım üzerine firma logosu, grafikler, mesajlar veya ürün tanıtımları gibi çeşitli görseller bastırılabilir. Baskı genellikle en son teknoloji dijital baskı makineleri kullanılarak yüksek çözünürlükte poster baskısı yapılır.

Rulo Mekanizması: Roll-upların en önemli özelliği, kullanılmadığı zamanlarda mekanizması sayesinde rulo haline getirilip özel taşıma çantası ile saklanabilmesidir. Bu özellik sayesinde taşıma ve depolama sırasında büyük kolaylık sağlar.

WhatsApp ile iletişime geç

Kullanım Alanları:

Fuarlar ve Sergiler: Roll-uplar, fuar ve sergi stantlarında en çok tercih edilen reklam tanıtım ürünüdür. Stand alanının sınırlı olduğu bu tür etkinliklerde, roll-up işletmelerin, markaların veya firmanın ürününü görsel olarak dikkat çekmesini sağlar.

Mağaza İçi Tanıtımlar: Markalar ve işletmeler Perakende mağazalarında veya alışveriş merkezlerinde ürün tanıtımı veya kampanya duyuruları için sıklıkla tercih ederler. Müşterilerin dikkatini çekmek ve satışları artırmak için en etkili araçtır.

Seminerler ve Konferanslar: Seminerlerde, konferanslarda, eğitim, sağlık, spor ve iş dünyası etkinliklerinde, roll-uplar sunum yaparken veya bilgi verirken sıklıkla kullanılır. Katılımcıların ilgisini çekmek ve mesajı net bir şekilde iletmek için ideal bir üründür.

Kurumsal Etkinlikler ve Lansmanlar: Firmaların, işletmelerin, şirket içi etkinliklerde veya ürün lansmanlarında marka reklam tanıtımı için kullanılır. Yeni bir ürün veya hizmetin tanıtımında etkili bir görsel izlenim sunar.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak 0555 991 74 74 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj