Anasayfa


     YELKEN BAURAK

   
Ürün Kodu : YELKEN BAYRAK
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 750 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE BAYRAĞIMIZ DALGALANIYOR!

Yelken bayrak bir diğer adıyla plaj bayrağı, olta bayrak, üzerine her çeşit yazı, fotoğraf, grafik bastırabileceğiniz reklam tanıtım materyalidir. Esnek, dayanıklı ve hafif bir reklam tanıtım bayrağı olan yelken bayrak iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olan yelken bayrak, dikkat çekici özelliği ile kalabalık bir caddede dahi fark edilmenizi sağlar. Kumaşın yapısı itibariyle rüzgârın estiği yöne dönen ve sürekli açık kalabilen yelken bayrak kampanyanızı, markanızı, dükkanınızın yerini anlatmanın en etkili ve en kolay yoludur.

Yelken bayrak baskı, organizasyonlarda, fuarlarda, çeşitli etkinliklerde, iş yerlerinde veya tanıtım faaliyetlerinde kullanılan, çoğunlukla dikey ve yelken şeklinde olan bayrakların üzerine yapılan baskı türüdür. Bu bayraklar, reklam ve tanıtım amacıyla kullanılır ve rüzgârda dalgalandığında dikkat çekici bir görsel sunar. Yelken bayrak baskısı, özel baskı teknikleriyle yapılan, genellikle dayanıklı kumaşlar üzerine yapılan baskıdır.

WhatsApp ile iletişime geç

 

YELKEN BAYRAK ÖZELLİKLERİ

Göz Alıcı Tasarım: Yelken bayrak, yelken şeklindeki tasarımı sayesinde rüzgârda dalgalanarak dikkat çeker.

Dayanıklı Malzeme: Genellikle polyester veya diğer dayanıklı kumaşlardan üretilir, böylece dış mekân koşullarında daha dayanıklıdır.

Çeşitli Boyutlar: Farklı boyutlarda üretilebilir, böylece ihtiyaçlara göre uyarlanabilir. B markasında dünya standartlarında geçerli olan bayrak baskı boyutu 75x300 cm dir. Direk ve duba ile toplam yükseklik 400 cm dir.

Kolay Kurulum:

Hafif yapıları ve demonte aparatları sayesinde kolayca kurulup taşınabilir.

Yelken bayrak takımlarında ağırlık kısmı olan  alt plastik dubaya kum koyunuz!

Çift Taraflı Görünüm:

Yelken bayrakta kullanılan Raşel kumaşa tek taraflı baskı yapılır çift taraflı görünür, böylece her açıdan görünürlük sağlar.

Yelken bayraklarda; Bayrağı kullanmadan önce 30 derce ılık suda yıkayınız.

Yelken bayrak baskısı, çoğunlukla tekstil makinelerinde dijital baskı teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilir. Bu sayede, yüksek kaliteli ve renkli canlı baskılar elde edilir. Yelken bayrak baskısı, fuarlarda, spor etkinliklerinde, mağaza önlerinde, restoranlarda ve diğer birçok alanda kullanılabilir.

Yelken Bayrak Avantajları

Yüksek Görünürlük: Yelken bayraklar, yelken şeklinde olmaları ve rüzgârda hareket etmeleri sayesinde dikkat çekicidir. Yüksekliği ve tasarımı sayesinde uzaktan bile rahatça görülebilir.

Esneklik: Çeşitli boyutlarda ve şekillerde üretilebilir. Küçük etkinlikler için kompakt boyutlarda, büyük organizasyonlar için ise daha büyük boyutlarda tercih edilebilir. Baskikapinda.com markasında dünya standartlarında geçerli olan bayrak baskı boyutu 75x300 cm dir. Direk ve duba ile toplam yükseklik 400 cm dir.

Dayanıklılık: Çoğunlukla polyester gibi dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu sayede, dış mekân koşullarına dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Baskikapinda.com markası bayrak baskıyı 110 gr. Raşel kumaş üzerine yapmaktadır.

Kolay Kurulum ve Taşınabilirlik: Hafif yapıları ve taşınabilir aparatları sayesinde kolayca kurulup taşınabilir. Yelken bayrak takımımız hızlı kurulum için gerekli olan alüminyum direk ve 22 lt. güçlendirilmiş plastik duba ile birlikte gelir.

Yelken Bayrak Kullanım Alanları

Fuarlar ve Sergiler: Firmalar, Esnaflar, Şirketler, marka ve ürün tanıtımı için yelken bayrakları fuar ve sergi alanlarında kullanır.

Spor Etkinlikleri: Spor etkinliklerinde kulüpler, takımlar, sponsor ve etkinlik bilgilerini duyurmak için kullanılır.

Mağaza ve Restoranlar: Mağaza ve restoranların önünde, özel teklifler veya yeni ürünleri duyurmak için kullanılır.

Açılış ve Etkinlikler: İş yeri açılışları, özel etkinliklerde ve festivallerde dikkat çekmek için tercih edilir.

Yönlendirme ve Bilgilendirme: Büyük alanlarda veya kalabalık etkinliklerde yönlendirme ve bilgilendirme amacıyla kullanılır.

Yelken Bayrak Baskı Süreci

Tasarım: Yelken bayrak tasarımı, genellikle bir grafik tasarım programı kullanılarak yapılır. Bu süreçte, markanın logosu, renkleri ve mesajı dikkate alınır. Baskikapinda.com markası uzman grafik departmanı sayesinde siz değerli müşterilerimize alacağınız ürünlerde ücretsiz tasarım desteği sunmaktadır.

Malzeme Seçimi: Bayrak baskı malzemesi110 gr. Raşel kumaş üzeri baskı yapılmaktadır. Bayrak baskı malzemesi Polyester gibi dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı malzemeler seçilir. Bu malzemeler, uzun ömürlü ve solmaya karşı dirençlidir.

Baskı: Bayraklar tekstil baskı makinelerinde, dijital baskı teknolojisi kullanılarak yüksek kaliteli baskılar elde edilir. Bu teknoloji, yüksek çözünürlüklü canlı renkler ve net detaylar sağlar.

Dikkat: Bayrak ürünlerimizde kumaşa baskı yapıldığı için, kâğıda baskı yapılan ürünlere ve ekranda görünen renklere göre %10-15 oranında ton farkı oluşabilir. Kurumsal renkleriniz için mutlaka Pantone renklerinizi belirtmenizi rica ederiz.

Kesim ve Dikiş: Baskı işlemi tamamlandıktan sonra, bayrak istenilen şekil ve boyutta kesilir ve alt kenarları dikilerek güçlendirilir.

Montaj: Yelken bayrak, direk ve duba ile birlikte gelir. Direkler genellikle hafif ve dayanıklı malzemelerden yapılır. Plastik duba ise sabitlemeyi sağlar ve bayrağın dik durmasını temin eder.

Tasarım İpuçları

Basit ve Net Tasarım: Tasarımın basit ve anlaşılır olması önemlidir. Karmaşık tasarımlar okunabilirliği zorlaştırabilir.

Kontrast Renkler: Kontrast renkler kullanarak mesajın daha belirgin olmasını sağlayabilirsiniz.

Büyük Yazı Tipleri: Mesajın uzaktan okunabilmesi için büyük ve kalın yazı tipleri kullanın.

Logo ve İletişim Bilgileri: Logonuzun ve gerekirse iletişim bilgilerinizin net bir şekilde görünür olmasına dikkat edin.

Yelken bayrak baskı, Baskikapinda.com ile iletişime geçerek özel ihtiyaçlarınıza uygun yelken bayrak tasarımı ve üretimi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak 0552 230 33 33-0555 070 70 12 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale

getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Kargolama ve Teslimat Süreci

Yelken bayraklarda üretim süresi; Grafik ve taslak çizim yani tasarımınıza onay verdikten sonra, ödemesi yapılan siparişler onayınızı takiben 3-5 iş günüdür.

3-5 iş günü sonrasında ürününüz özenle paketlendikten sonra anlaşmalı kargo şirketimiz YURTİÇİ KARGOYA teslim edilir.

Ürününüz kargoya teslim edildikten sonra tahmini olarak 1-2 iş günü içerisinde sizlere ulaşmış olur.

Siparişlerinizi web sayfamızın hesabım bölümünden takip edebilirsiniz.

Kargo takip kodu sizlere e-Posta, WhatsApp destek hattımız üzerinden veya SMS yolu ile iletilmektedir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj