Anasayfa


     KÜÇÜK DUBA

   
Ürün Kodu : KÜÇÜK DUBA
Üretici : anka reklam tabela ve tanıtım
Fiyat : 1000 TL (KDV Dahil)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

  •  

KALDIRIM/PARK DUBASI:

Kaldırım dubası veya bir diğer adıyla park dubası, işletmeler tarafından kaldırım üzerinde veya park yerlerinde reklam tanıtım amacıyla kullanılır. Kaldırım dubası genellikle kaldırım üzerlerinde yoldan geçen potansiyel müşterileri mağazaya çekmek ya da marka bilinirliği arttırmak amaçlı kullanılır. Park dubası ise park yerinin firmaya ve firma müşterilerine ait olduğunu belirtmek için ve bunun yanında reklam tanıtımını yapmak için kullanılır.

Kaldırım ve park dubası kullanan işletmeler marka bilinirliklerini artırarak satış rakamlarını artırırlar. Kullanım amacına ve kullanım yerine göre, kaldırım/park dubası, mega duba, class duba boyutlarından biri tercih edilebilir.

Kaldırım / park dubası ürünü plastik pano üzerine baskılı yapışkanlı folyo uygulaması yapılarak üretilir ve adresinize kadar kargo ile teslim edilir.

Tüm dijital baskı ihtiyaçlarınızda olduğu gibi kaldırım ve park dubası panosunda da siparişlerinizi www.baskikapinda.com web adresimizden en uygun fiyatlar ile sipariş verebilirsiniz. Ürünleriniz ise en kısa süre içerisinde üretilerek adresinize kadar kargo ile gönderilir.

WhatsApp ile iletişime geç

Ürün Özellikleri:

Park/kaldırım dubalarını baskısız ya da baskılı olarak sipariş verebilirsiniz.

2 adet Poster siparişinizde, 2 adet (1 takım) folyo poster baskı gönderilecektir. İki tarafa da farklı baskı tasarım uygulanabilmektedir.

1 adet Poster + Duba siparişinizde, ürünün ön ve arka yüzüne 2 adet baskılı folyo uygulaması yapılmış olarak gönderilecektir.

Ürünlerin duba kısmına su veya kum doldurulabilir. Tavsiye edilen kum koyulmasıdır. Küçük boy ürünün duba kapasitesi 8-10 litredir, büyük boy ürünün ise 15-20 litredir.

Ürüne yapılan baskı dış mekân koşulları için son derce uygundur.

Kaldırım/Park Dubası Siparişi Öncesi Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kaldırım panosu veya park dubası boyutunu seçerken kullanım alanına göre karar vermelisiniz.

Baskılı kaldırım / park dubası siparişi verirken yapacağınız tasarımın doğru ölçülerde olmasına özen göstermelisiniz.

Bu Üründe Ücretsiz Tasarım Desteği Bulunur

Türkiye’de ilk ücretsiz tasarım desteğini sunan firma olmanın gururunu yaşıyoruz!

Ürüne ait herhangi bir tasarımınız yok ise sizlere uzman grafik departmanımız yardımcı olabilir.

Sitemizden siparişi oluşturduktan sonra ya da öncesinde hayalinizdeki tasarımı ve yazılmasını istediğiniz yazıları bir kâğıda kaba taslak çiziniz ve fotoğrafını dosyalarınızla birlikte siteye yükleyin ya da WhatsApp yoluyla sipariş numaranızı da yazarak  0555 991 74 74 numaralı WhatsApp destek hatlarımıza iletebilirsiniz.

Mevcut logonuz ve ilettiğiniz yazılacak bilgilere göre 1 adet tasarım oluşturabilir, 2 adet revize yapabiliriz.Revize taleplerinize uygun düzenlemeler tasarım onayı esnasında yapılabilir.

Belirli tasarım kalıplarının üzerine logonuz ve yazılacaklar size en uygun olan şekilde tasarlanıp mail olarak ya da WhatsApp üzerinden istemiş olduğunuz ürünün tasarımı onayınıza sunulur. Tasarım onayınız üzerine istemiş olduğunuz ürün baskı aşamasına geçer.

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

Ücretsiz Tasarım Desteği İstemiyorum. Ne yapmalıyım?

Ücretsiz tasarım desteği istemiyorsanız bizlere çalışmanızı vektörel ya da baskıya uygun şekilde dosyalayarak iletmeniz gerekmektedir.

Tasarım dosyanızı yüklerken mümkünse vektörel formatta (SVG, AI, PDF, CDR) yükleyiniz. Eğer vektörel formatınız yok ise yüksek çözünürlüklü bir görsel ekleyin,

Yardımcı olamayacağımız ücretsiz detaylar; Yeni logo çizimi, Logonuzun vektörel çizimi, düşük kaliteli görselleri yüksek çözünürlüklü hale getirmek iyileştirme vb. durumlardır.

KALDRIRIM REKLAM DUBASI

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj